Akció!

Country R9 TV szekrény

35.900Ft 29.000Ft

Country R9 TV szekrény

5 év garanciával! A Country bútorcsalád széles elemválasztéka alkalmas nappalik, hálószobák és étkezők bebútorozására. Az elemek nagyobb része egybeépítve kerül leszállításra. Az ágyak lapszerelten kerülnek forgalomba. A Country elemek robosztus megjelenésüket a vastag bútorlapnak köszönhetik, ami tartósságot és megbízhatóságot sugall.

-20%

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

Country R9 TV szekrény

a Country bútorcsalád egy eleme. A dekor bútorok modern változatos formavilág. Tetszetős színek, könnyen variálhatók. A Country elemes bútorok erős, vastag bútordekorból készülnek, kemény tartós élzárással. Választható színek: sonoma tölgy világos, sonoma tölgy sötét.

A vastag lapokból készült elemes bútorok robosztus megjelenése masszivitást sugall, a bútorok valóban kiváló minőségben készülnek, hogy sokáig hasznunkra lehessenek. A stílusokban és színárnyalatokban eltérő elemes bútor kínálatban olyan darabok vannak, melyekkel bármilyen stílusú, hangulatú otthonunkat berendezhetjük, legyen az modern, klasszikus vagy például minimalista. Az elegáns és mutatós bútorok kialakítása kedvező tárolás és funkció szempontjából, ízléses külsejükkel pedig rendkívül mutatósak. A részletes kidolgozás és a masszív felépítés is a minőségét jellemzi, bármely helység és igény kiszolgálására alkalmasak, hosszú garanciális idővel rendelkeznek. Az elemes bútorok szettekben készültek, hogy mindegyiknek meg legyen a teljesen hozzá illő kiegészítője, ám darabonként is megvásárolhatók mindenféle stílusban!

 

További információk

Méretek 47 × 115 × 50 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Country R9 TV szekrény” értékelése elsőként