Light NITRILON:

Anyagösszetétel:  RIPSTOP (szakadás esetén nem szakad tovább az anyag: nagy szakító szilárdsággal bír) kivitelű PES(polyészter) anyag, külső szintetikus gumi borítással, a belső rétegeket természetes eredetű gumik adják. Ez az anyag ellenáll a kopásnak és az UV hatásnak. Szakítószilárdsága: min 1100/900 N (20×5 cm minta).

NITRILON:

Anyagösszetétel: nagy erősségű PES réteg, külső szintetikus gumi borítással, a belső rétegeket természetes eredetű gumik adják. Ellenáll a kopásnak és az UV hatásnak egyaránt. Szakítószilárdsága: min 3000/3000 N (20×5 cm minta).

 Kétoldalas NITRILON:

Anyagösszetétel: nagy erősségű PES réteg, mindkét oldalán szintetikus gumi rétegekkel. Ellenáll a kopásnak és az UV hatásnak egyaránt. Szakítószilárdsága: min 3000/3000 N (20×5 cm minta).

NITRILON EXTRA:

Anyagösszetétel: nagy erősségű PES réteg, mindkét oldalán koloprén gumi bevonattal (kaucsuk gumi származék) és egy külső NITRILON EXTRA borítással. NITRILON EXTRA egy elsőosztályú anyag, mely a maximális terhelhetőségre és szélsőséges időjárási körülményekre let tervezve. Szakítószilárdsága: min 3000/3000 N (20×5 cm minta)