Mozaik elemes ülőgarnitúra

Mozaik elemes ülőgarnitúra

a szerkezetre  5 év garancia. A Mozaik ülőgarnitúra bőséges elemválasztéka lehetővé teszi, hogy otthona a végtelenkényelem bútorelemekből a lehetőségeihez igazodva faltól-falig pontosan kitöltse a teret. Elemjegyéket itt tekintheti meg! A Mozaik ülőgarnitúra többféle árkategóriás szövet- és bőr kárpittal rendelhető. Válassza ki ülőgarnitúrájának elemeit. Az elemek méreteit itt tekintheti meg! Kérjen segítséget a tervezéshez! Az árak alapszövetre értendők és csak irányadóak. Minden esetben kérjen kalkulációt! Hívjon minket 06 96 200 400 vagy e-mailban kérjen segítséget zafir@zafirbutor.hu. Mégtöbb információ a Mozaik ülőgarnitúra rendszerről: klikk ide

Kategória:

Leírás

Mozaik elemes ülőgarnitúra

A Mozaik ülőgarnitúrák, kanapék a modern, egyenes vonalvezetés, trendkövető letisztult forma követője, mely akár a fiatalos lazaság, akár az elegáns stílus képviselője is lehet. A Mozaik ülőgarnitúrák, kanapék ülése az OptiCom® ülésrendszert tartalmazza, ami garantálja az ülés kényelmét. Az ülés tagolt, egyéb díszítő elemet nem tartalmaz. A támla két részből áll, egy fix háttámla részből és egy elvehető támla párnából, ami nyitható ülőgarnitúrák, kanapék esetében tovább növeli a fekvőfelület méretét.

Bevonóanyag tekintetében a Mozaik ülőgarnitúrákra minden fajta anyag megfelel. Kedvelt megoldás az anyagok kombinálása, nem csak színben, hanem anyag típusban is. Például a szövet ülés és támla kombinációja a bőrhatású karral és alsó résszel.

Több mint 30 különleges elemből variálható az igényeknek megfelelően. Az elemekből könnyen kialakíthatók ülőgarnitúrákkanapéksarokgarnitúrákfotelok. Könnyen összeállítható ágynak nyitható ülőgarnitúra, kinyitható kanapé, nyitható sarokgarnitúra. Igény esetén az egész kanapé, ülőgarnitúra kialakítható úgy is, hogy fix legyen, vagy éppen tárolós, ami azt jelenti, hogy az egész alatt fiók van.

Álmodja meg az Önnek legideálisabb ülőgarnitúrát, kanapét vagy sarokgarnitúrát és mi elkészítjük Önnek.

További információk

elemek

50S, 50F, 50NY, 60S, 60F, 60NY, 75S, 75F, 75NY, 100S, 100F, 100NY, 120S, 120F, 120NY, 140S, 140F, 140NY, 160S, 160F, 160NY, K90S, KL50, KL60, KL50NY, KL60NY, K, V, S

kárpit

szövet, bőr

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mozaik elemes ülőgarnitúra” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…